Wakame
Wakame (Undaria pinnatifida) je druh hnědé mořské řasy, která je populární především v asijské kuchyni, zejména v Japonsku, Koreji a Číně. Má jemnou chuť s lehce sladkými a mořskými tóny, která připomíná ústřice. Wakame se nejčastěji používá jako přísada do polévek, salátů, jako příloha k různým jídlům nebo jako koření. Wakame je například klíčovou ingrediencí v japonské miso polévce.
Wakame je nejen chutná, ale také velmi výživná a bohatá na různé vitamíny, minerály a antioxidanty. Je také nízkokalorická, což ji činí ideální potravinou při redukčních dietách.
Dopřejte si chuť a sílu oceánu s mořskými řasami Wakame v té nejvyšší BIO kvalitě. Tato „mořská zelenina“ je ceněná pro svou jemnou chuť připomínající ústřice a neuvěřitelnou všestrannost v kuchyni. Je ideální pro každého, kdo chce svému jídelníčku dodat nejen originální chuť, ale především významnou nutriční hodnotu.
Certifikáty našich produktů ZDE
Související články
![]() |
Zdravotní přínosy mořské řasy Wakame a jak jí uvařit Wakame působí jako silný antioxidant a podporuje přirozenou odolnost a obranyschopnost organismu. Jeho antioxidační účinky pomáhají chránit buňky před poškozením volnými radikály.
|
![]() |
Řasa dulse – nutriční poklad z moře s chutí umami Dulse je velkým zdrojem vitamínů a minerálů, vlákniny a bílkovin. Obsahuje například vitamíny C, B2, B12, z minerálů pak železo, draslík, hořčík nebo jód. Přidáním dulse do jídla tak zvýšíte jeho nutriční hodnotu a přirozenou cestou dodáváte svému tělu potřebné látky pro jeho správné fungování.
|