Wakame

Wakame (Undaria pinnatifida) je druh hnědé mořské řasy, která je populární především v asijské kuchyni, zejména v Japonsku, Koreji a Číně. Má jemnou chuť s lehce sladkými a mořskými tóny, která připomíná ústřice. Wakame se nejčastěji používá jako přísada do polévek, salátů, jako příloha k různým jídlům nebo jako koření. Wakame je například klíčovou ingrediencí v japonské miso polévce.

Wakame je nejen chutná, ale také velmi výživná a bohatá na různé vitamíny, minerály a antioxidanty. Je také nízkokalorická, což ji činí ideální potravinou při redukčních dietách.

 

wakame-25g

 

Dopřejte si chuť a sílu oceánu s mořskými řasami Wakame v té nejvyšší BIO kvalitě. Tato „mořská zelenina“ je ceněná pro svou jemnou chuť připomínající ústřice a neuvěřitelnou všestrannost v kuchyni. Je ideální pro každého, kdo chce svému jídelníčku dodat nejen originální chuť, ale především významnou nutriční hodnotu.

 

Mořské řasy Wakame v e-shopu

Certifikáty našich produktů ZDE

 

 

Související články

morske-rasy-wakame-nahled

Zdravotní přínosy mořské řasy Wakame a jak jí uvařit

Wakame působí jako silný antioxidant a podporuje přirozenou odolnost a obranyschopnost organismu. Jeho antioxidační účinky pomáhají chránit buňky před poškozením volnými radikály.

 

Číst článek...

 

rasa-dulse

Řasa dulse – nutriční poklad z moře s chutí umami

Dulse je velkým zdrojem vitamínů a minerálů, vlákniny a bílkovin. Obsahuje například vitamíny C, B2, B12, z minerálů pak železo, draslík, hořčík nebo jód. Přidáním dulse do jídla tak zvýšíte jeho nutriční hodnotu a přirozenou cestou dodáváte svému tělu potřebné látky pro jeho správné fungování.

 

Číst článek...

 

diky-prirode-logo