MUMIO VE SPORTU

sport

RYCHLÝ ZPŮSOB ŽIVOTA A PROBLÉMY MODERNÍ DOBY

 

V moderní době často žijeme stresující a rychle se odvíjející život. Děje se to hlavně kvůli všeobecně rychlejšímu tempu a mnozí z nás bojují s tímto každodenním stresem prostřednictvím sportu a cvičení. Někteří lidé si sportem dokonce vydělávají na živobytí jako profesionální sportovci, kteří každý den kladou na svá těla obrovské nároky. Intenzivní cvičení nás často zanechá bez energie a s tělem náchylným ke zraněním, protože náš imunitní systém se ne vždy dokáže vypořádat se vším, co jsme na něj naložili. Mumio se znovu a znovu osvědčuje i v této oblasti, ve které jsou rychlá regenerace a silný imunitní systém životně důležitými nejen pro udržení zdraví, ale také pro dosažení nových a lepších výsledků. Chcete vědět, jak toho dosáhnout? Čtěte dál.

 

VŠE ZAČÍNÁ DISCIPLÍNOU A VYTRVALOSTÍ

 

Všichni víme, že bez pravidelného cvičení, kterého dosahujeme vytrvalostí a disciplínou, se naše tělesná výkonnost snižuje. To znamená, že pro dosažení viditelného sportovního pokroku se musí naše svalová tkáň každý den a každou noc zregenerovat bez ohledu na to, zda jste profesionální nebo rekreační sportovec. Ať už usilujete o zlatou medaili nebo jde jen o to, abyste překonali svůj vlastní rekord, jasné cíle a účinná výživa těla jsou nezbytné. V podstatě se při svalovém tréninku jakéhokoli druhu svalová vlákna v našich tělech „poškozují“ a poté se přes noc znovu zotavují, což vede k růstu svalů. Přestože je toto zcela normální a přirozený proces, znamená to také, že bez správné výživy, která nám poskytne vše potřebné pro zotavení, nedojde ke skutečnému pokroku. Koneckonců je toho tolik, co musíme každý den zvládnout, a přesto zůstat stále výkonní. 

 

Bylo zjištěno, že mumio může mít značný a znatelný vliv na dobu regenerace po každém tréninku nebo cvičení, protože podporuje syntézu růstového hormonu a vylučování testosteronu. Testosteron hraje hlavní roli v růstu svalů a zároveň podporuje jejich rychlejší zotavení a zlepšuje stav kostí. Muži mají obvykle mnohem vyšší hladinu testosteronu, poněvadž vedle výše zmíněných účinků také ovlivňuje vývoj reprodukčních orgánů, jako jsou varlata a prostata. U žen je to trochu jiné, testosteron a další androgeny hrají důležitou roli, co se týče zdraví jejich kostí a prsou, zároveň zvyšují plodnost, libido a kladně působí na průběh menstruace. Pravidelné užívání mumia může zlepšit všechny výše zmíněné účinky a procesy, což také dokazuje mnoho spokojených klientů.

 

PREVENCE ÚRAZŮ A MUMIO

 

Ke zraněním dochází bez ohledu na to, zda jste zkušený profesionál nebo jen nadšený začátečník. Nadměrné zatěžování svalů a kloubů může mít za následek nežádoucí trhliny a poškození svalů na buněčné úrovni. Mumio díky svým antioxidačním a protizánětlivým účinkům na úrovni neurotransmiterů snižuje pocit bolesti a zároveň poskytuje potřebnou podporu při hojení. Draslík a zinek zde hrají důležitou roli, protože mají pozitivní vliv na zpevňování svalů, působí jako tlumič nadměrně kyselého pH prostředí a zároveň chrání buňky před oxidačním stresem. Ke všem těmto pozitivním účinkům mumia můžeme dále přičíst jasnou hlavu a posílení kognitivních funkcí, které nám pomáhají vstát každé ráno z postele a čelit nejrůznějším druhům fyzické a duševní námahy. Mumio získalo pověst omlazující substance, jelikož revitalizuje celé tělo...od svalů až po mysl.

 

Byly provedeny výzkumy, které prokázaly rozdíl ve sportovních výkonech u lidí, kteří užívali mumio a kteří jej neužívali. Dalo by se říci, že steroidy působí podobným způsobem jako mumio, protože zvyšují výše zmíněnou hladinu testosteronu a růstového hormonu. Je velmi důležité říci, že mumio nemá ŽÁDNÝ vedlejší účinek a není v profesionálním sportu zakázáno. Přestože mumio nepůsobí „zázračně“ rychle, nemůžeme popřít fakt, že jeho pravidelné užívání způsobuje dlouhodobé pozitivní změny ve svalech, pojivových tkáních a kostech sportovců. To vede k mnohem rychlejšímu zlepšení výkonu u sportovců, kteří pravidelně užívají mumio na rozdíl od těch, kteří tak nečiní.

 

SNÍŽENÍ TĚLESNÉ HMOTNOSTI A USPOKOJIVÝ ŽIVOTNÍ STYL

 

Není žádným tajemstvím, že v současné moderní době narůstají problémy s obezitou a s ní související obtíže. Ne vždy máme šanci jíst perfektně zdravé jídlo nebo dokonce pravidelně jíst. To vede k populaci, která má nadváhu a následně problémy s pokožkou, trávicím ústrojím a zdravím obecně. Mumio podporuje metabolismus tuků a cukrů a pomáhá nám udržovat naši hmotnost bez náhlého přibírání nebo ubývání na váze. Tímto způsobem lze dosáhnout zdravějšího životního stylu bez drastických diet, které vyčerpávají organismus a dříve či později nás dostanou zpět tam, kde jsme začali.

 

Mumio nabízí nejen zdravější alternativu, ale i mnohem lepší a uspokojivější životní styl, který v sobě zahrnuje skutečné štěstí, zdraví a větší pohodu obecně. Pokud stále ještě nejste přesvědčeni, můžete si přečíst četné komentáře našich spokojených zákazníků a osobně mumio vyzkoušet. Zažijte sílu přírody a odhalte svůj skutečný potenciál...jedna kapka může změnit vše!

 

Zdroj:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/ptr.5018

https://jissn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12970-019-0270-2

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/and.12482

https://www.naturalproductsinsider.com/heart-health/shilajit-sports-nutrition-untapped-potential

https://jissn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12970-019-0270-2

https://www.nutraingredients-usa.com/Article/2019/02/19/Shilajit-may-help-maintain-muscle-strength-for-longer-during-exercise