PROSPĚŠNOST MUMIA PRO MUŽE

blog12

Pokud čtete naše blogy, určitě víte, že jsme se v minulém článku zaměřili na ženy a na to, jak mumio ovlivňuje jejich zdraví a duševní pohodu. Tento blog bychom chtěli věnovat mužům a tomu, jaký vliv může mít mumio na jejich život. Stejně jako ženy čelí i muži v životě řadám výzev a musí činit důležitá rozhodnutí, která vyžadují silné tělo a mysl. Stres a povinnosti spojené s pracovním a soukromým životem mohou být velkou výzvou. Stres oslabuje fyzickou rovnováhu, dochází při něm k velké spotřebě energie a jeho fyzické a duševní následky mohou být velmi závažné. Mumio dokáže s těmito problémy účinně bojovat... pojďme se podívat jak!

 

MUMIO PRO SILNÝ IMUNITNÍ SYSTÉM

V současné době, kdy se objevují a jsou na vzestupu nové viry a nemoci související s moderním životním stylem, hraje silný imunitní systém významnou roli. Mumio může v této situaci výrazně pomoci.  Obsahuje více než 85 minerálů, vitamínů a dalších tělu prospěšných látek a zároveň má silné antioxidační vlastnosti. Proto je známé jako velmi silný 100% přírodní revitalizátor, který posiluje duševní a fyzické zdraví. V žádném případě netvrdíme, že jde o kouzelný lék na moderní viry, s nimiž se naše společnost v poslední době potýká, je ale známým faktem, že silný a zdravý imunitní systém může v této situaci sehrát velmi důležitou roli.

 

MUMIO PODPORUJE MUŽSKÉ SEXUÁLNÍ FUNKCE


Než se pustíme do popisování účinků mumia, chtěli bychom se zmínit o této problematice všeobecně. Potíže se sexuálními funkcemi jsou ve skutečnosti u mužů velmi běžné. Jejich příčinu lze najít jak v duševní, tak i ve fyzické oblasti. Každodenní stres moderního života může mít negativní vliv na duševní pohodu, k tomu nesprávná strava, nedostatek spánku a další faktory mohou působit na fyzické úrovni. Není důvod se za tyto problémy stydět, naopak by se o nich mělo hovořit daleko více, protože bohužel stále zůstávají tabu pro mnoho lidí.  Protože věříme v léčivou sílu přírody, mumio se nám i v této oblasti velmi osvědčilo. Jak přesně ale působí?

Jak bylo vědecky prokázáno, tyto problémy jsou spojeny s nedostatkem testosteronu, jehož syntéza může být negativně ovlivněna faktory, o kterých jsme se zmínili výše. Mumio má přímý vliv na produkci tohoto hormonu v těle, což má za následek zlepšení sexuální funkce a celkově lepší pocit. Když k tomu přičteme zvýšení energie díky pravidelnému užívání mumia, začne nám být jasné, jaký pozitivní vliv může mít mumio na život průměrného muže. Kromě toho, testosteron hraje významnou roli při tvorbě svalové hmoty, což v zásadě znamená, že vaše sportovní výkony se během krátké doby mohou výrazně zlepšit. Je zřejmé, že testosteron má přímý vliv na mnoho oblastí života každého muže, a proto je nesmírně důležité udržovat si jeho hladinu na dobré úrovni.

 

ZDRAVÁ PROSTATA PRO DLOUHÝ A ZDRAVÝ ŽIVOT

Prostata je malá žláza přibližně o velikosti kaštanu, která se nachází v oblasti malé pánve, mezi kořenem penisu a konečníkem. Je důležitá pro reprodukci, protože vylučuje prostatickou tekutinu, která se mísí se spermatem z varlat. Prostatická tekutina umožňuje pohyb spermií a jejich přežití. Mumio má přímý vliv na zdraví vaší prostaty, což má za následek vyšší počet spermií, (a opět) zlepšení sexuální funkce a zároveň snížení výskytu souvisejících poruch. Jak jistě víte, je důležité, aby muži nad 50 let chodili na pravidelné vyšetření prostaty, protože rakovina prostaty je stále častější. Zdravá prostata může přispět k delšímu a šťastnějšímu životu, a proto je jasné, že i v této oblasti hraje mumio významnou roli.

 

Jak vidíte, účinky mumia jsou velmi různorodé a rozsáhlé. Může mít kladný vliv na vše, počínaje sexuálními funkcemi a konče celkovým zdravím a pohodou... navíc je v současné době péče o zdraví ještě důležitější než kdykoli předtím. A proto, zůstaňte zdraví!

 

Zdroj:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/and.12482

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.1439-0272.2009.00956.x

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378874106001681

https://www.nutraingredients-usa.com/Article/2015/10/06/Shilajit-supplements-may-boost-testosterone-for-healthy-men-RCT

https://globalhealing.com/natural-health/6-benefits-of-shilajit-for-men/

https://www.thehealthsite.com/sexual-health/6-sexual-health-benefits-of-shilajit-you-didnt-know-about-717135/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26395129/

https://www.nutrasciencelabs.com/blog/are-you-overlooking-this-natural-mens-health-ingredient