MUMIO: KVALITA NEBO KVANTITA? VELMI DŮLEŽITÁ OTÁZKA V ROCE 2020

altaj

Kde zažít?

Pokud je pro vás mumio nová věc a chcete vyzkoušet tuto neuvěřitelnou substanci, pravděpodobně jste si všimli, kolik prodejců vám ji na Google při vašem prvním hledání nabídne. Zatímco jejich množství samo o sobě není něco, čím bychom se měli trápit, rozdíl v ceně tím rozhodně je. Proč přesně se cena tolik liší u něčeho, co se zdá být stejným produktem ve stejném množství? I přesto, že jsou si lidé vědomi tohoto faktu, mnoho z nich se rozhodne koupit levnější variantu... a ušetří tak značné množství peněz. Jistě, získat něco za co nejnižší cenu je vždy vítáno, ale je rozdíl mezi tím, když něco výhodně koupíme a tím, když jsme v podstatě ošizeni…nebo když v některých případech ohrozíme přímo svoje zdraví. Kvalita doplňků stravy by měla být brána velmi vážně, pokud se o tom chcete dozvědět více, čtěte dál!

První krok je vždy důležitý! Proč?

Abychom se dostali k jádru celé věci, musíme se vrátit na začátek. Tím máme na mysli proces samotného získávání mumia, a protože jsme již psali o jeho původu, není důvod se zabývat podrobnostmi (můžete si je přečíst) Především by se mumio, které vytéká prasklinami ve skále, mělo shromáždit a okamžitě umýt v čisté (!!!) teplé, pramenité vodě, kde by mělo být zbaveno nečistot a všech dalších nežádoucích složek. Existuje mnoho dodavatelů mumia, kteří nepoužívají dostatečně čistou vodu, protože to znamená výrazné snížení nákladů na jeho výrobu. Výsledkem je, že konečný produkt není zcela čistý a někdy může být dokonce zdraví škodlivý, protože může obsahovat nežádoucí těžké kovy, které vám mohou uškodit... je ale zároveň levnější. U Mountaindrop produktu vám můžeme zaručit tu nejvyšší kvalitu 100% čistého mumia

První krok je vždy důležitý! Proč?

Abychom se dostali k jádru celé věci, musíme se vrátit na začátek. Tím máme na mysli proces samotného získávání mumia, a protože jsme již psali o jeho původu, není důvod se zabývat podrobnostmi (můžete si je přečíst zde). Především by se mumio, které vytéká prasklinami ve skále, mělo shromáždit a okamžitě umýt v čisté (!!!) teplé, pramenité vodě, kde by mělo být zbaveno nečistot a všech dalších nežádoucích složek. Existuje mnoho dodavatelů mumia, kteří nepoužívají dostatečně čistou vodu, protože to znamená výrazné snížení nákladů na jeho výrobu. Výsledkem je, že konečný produkt není zcela čistý a někdy může být dokonce zdraví škodlivý, protože může obsahovat nežádoucí těžké kovy, které vám mohou uškodit... je ale zároveň levnější.
U Mountaindrop produktu vám můžeme zaručit tu nejvyšší kvalitu 100% čistého mumia; rádi vám poskytneme nezbytné certifikáty, které jsou k takovémuto prohlášení potřebné. Veškeré naše mumio se extrahuje pomocí nejčistší vody bez použití jakýchkoli chemických sloučenin, a přestože není nejlevnější, jeho kvalita cenu jistě ospravedlňuje.

Skladování je stejně tak důležité.

Naše mumio máme nyní extrahované a čeká na zabalení. Jak a v čem je uchováváme, hraje důležitou roli v celkové kvalitě konečného produktu. Levné mumio pravděpodobně koupíte v levném obalu, ve kterém bude docházet ke snižování jeho kvality mnohem rychleji. Vzhledem k tomu, že zřejmě nespotřebujete celé balení během dvou týdnů (což se také nedoporučuje), je výhodnější skladovat mumio v kvalitním obalu.

K uchovávání mumia používáme speciální nádoby z fialového skla, které umožňují jeho mnohem delší životnost a zároveň chrání jeho nutriční hodnoty. Tímto způsobem může být skladováno po velmi dlouhou dobu, přičemž si zcela zachovává svoji kvalitu a konzumační nezávadnost. Vyhýbejte se plastovým obalům a běžnému levnému sklu, protože to obvykle znamená, že samotný produkt v nich již nemusí být kvalitní, čemuž může odpovídat i prodejní cena. Mumio by mělo být užíváno s cílem zlepšení zdraví a proto je dobré ujistit se, že nedostanete produkt nízké kvality. Koneckonců, cenu našeho zdraví nelze měřit v penězích.

Potřebujete důkaz? Není problém.

Pokud vše shrneme, můžeme rychle dojít ke dvěma závěrům. Za prvé, pokud narazíte na podezřele levné mumio, něco tu není úplně v pořádku. Muselo tu dojít k určitým kompromisům, a proto je vždy dobré zeptat se na konkrétní certifikáty, které by měl prodejce ochotně předložit. Za druhé, neexistují žádné zkratky, pokud jde o naše zdraví. Dává smysl koupit co nejlepší produkt a chránit tak to, co je zde v podstatě jediným důležitým faktorem? Bezpochyby. Chraňte své zdraví, máte pouze jedno.

 

Zdroj:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3609271/

https://www.menshealth.com/fitness/a26766609/shilajit/